Epic Games برای فریب کاربران نقره داغ شد

3242342342432444 - Epic Games برای فریب کاربران نقره داغ شد

بر اساس گزارش‌های اخیر، به تازگی شرکت Epic Games که سازنده بازی محبوب فورتنایت (Fortnite) است، به جرم فریب دادن کاربران خود محکوم شده است و باید مبلغ هنگفت 245 میلیون دلار را به عنوان جریمه پرداخت کند. در ادامه این خبر به بررسی دلایل این حکم می‌پردازیم.

اخیراً کمیسیون تجارت فدرال (FTC) دستوری را نهایی کرد که به موجب آن ناشر بازی Fortnite یعنی Epic Games باید 245 میلیون دلار برای استفاده از «روش‌های فریبنده» بپردازد. طبق این دستور، اپیک از «روش های فریبنده» (Dark Patterns) برای فریب بازیکنان فورتنایت در انجام خریدهای ناخواسته درون بازی فورتنایت استفاده کرده است. این 245 میلیون دلار جمع‌آوری‌شده برای بازپرداخت کاربران آسیب‌دیده که تحت تأثیر شیوه‌های غیر صادقانه و فریبنده قرار گرفته‌اند، استفاده می‌شود.

جریمه 245 میلیون دلاری اپیک گیمز

این حکم مربوط به دو شکایت است که در اواخر سال گذشته علیه اپیک گیمز مطرح شد، که هر دو ناشی از استفاده اپیک از الگوهای فریبنده برای افزایش خریدهای درون بازی است. اگر به خاطر داشته باشید شرکت اپیک در دسامبر گذشته با 275 میلیون دلار جریمه پس از محکومیت به نقض قانون حفاظت از حریم خصوصی کودکان (COPPA) روبرو شد.

حکم اخیر، 245 میلیون دلار دیگر را برای بازپرداخت کاربران Epic که ناآگاهانه به خریدهای ناخواسته در بازی دست زده‌اند از این شرکت می‌ستاند. در نظر داشته باشید که برخی این پرداخت‌های درون بازی بدون هیچ‌گونه هشدار و در برخی موارد بدون نظارت والدین انجام گرفته‌اند و راهی برای بازپس‌گیری آن‌ها به صورت معمولی نیست.

4645645645 - Epic Games برای فریب کاربران نقره داغ شد

الگوهای تاریک یا همان Dark Patterns، تکنیک های طراحی فریبنده‌ای هستند که در وب‌سایت‌ها و سایر رابط‌های کاربری استفاده می‌شوند. آنها معمولاً با هدف سوق دادن کاربران ناآگاه به یک سناریوی خاص و فریب دادن آنها برای انجام اقداماتی مانند خرید یک محصول یا اشتراک استفاده می‌شوند. هری بریگنول، یک متخصص مشهور در مفاهیم طراحی فریبنده، بیش از 400 نمونه از این نوع الگوهای طراحی فریبنده را در شرکت‌هایی از جمله فیس‌بوک، گوگل، آمازون و ادوبی فهرست‌بندی کرده است.

بر اساس یافته‌های FTC، بازی Fortnite از «گزینه‌های غیرمنطقی، متناقض و گیج‌کننده» برای هدایت بازیکنان به سناریوی خرید ناخواسته استفاده کرده است. پس از آن، کاربران در هر سنی می‌توانستند با فشار دادن یک دکمه، خریدهای مختلفی را درون بازی انجام دهند. همانطور که گفته شد این پرداخت‌ها در اکثر مواقع بدون هشدار و بدون درخواست برای تأیید هویت یا تایید والدین صورت گرفته است.

در نتیجه، پس از مدتی بسیاری از بازیکنان دریافتند که برای اقلامی که قصد خرید آنها را نداشته‌اند، هزینه پرداخت شده است. استفاده از روش‌های فریبنده همچنین باعث می‌شود به کودکان این امکان داده شود که بدون رضایت یا نظارت والدین خرید کنند و والدین را به خاطر هزینه‌های بازی فورتنایت به دردسر بیاندازند.

علاوه بر تاکتیک‌های فروش نادرست، شکایت FTC اقدامات اپیک گیمز برای قفل کردن حساب‌های کاربرانی که از نظر قانونی با هزینه‌های ناخواسته مخالفت کرده‌اند را نیز محکوم می‌کند. بر اساس این شکایت، کاربرانی که در مورد هزینه‌های ناخواسته پرس و جو می‌کردند و از نظر قانونی تراکنش‌های مزبور را با شرکت‌های کارت اعتباری خود به چالش می‌کشیدند، در ادامه حساب‌های Epic Games خود را مسدود یافته‌اند و دیگر قادر به اجرای بازی‌های خود نبوده‌اند.

این کمیسیون با اتفاق آرا به تایید این شکایت رای داد و در نتیجه امکان نهایی کردن جریمه 245 میلیون دلاری علیه اپیک گیمز را فراهم کرد. این جریمه برای بازپرداخت هزینه‌های ناخواسته به کاربران آسیب دیده استفاده خواهد شد. این دستور همچنین از مسدود شدن حساب‌های اپیک برای افرادی که هزینه‌های ناخواسته را رد می‌کنند، جلوگیری می‌کند.

این حکم گامی دیگر در جهت محافظت از مشتریان در هر سنی در برابر اقدامات تجاری ناعادلانه و در این مورد ناجوانمردانه است. اگر شما هم از کاربران بازی Fortnite هستید که تحت تأثیر این مسئله قرار گرفته‌اید، می‌توانید با مراجعه به وب‌سایت FTC.gov/Fortnite برای بازپس‌گیری پول خود اقدام کنید.

منبع : شهر سخت افزار

 

همچنین بررسی کنید ...

تجربه تلخ وارزون موبایل با انبوه ربات‌ها

انتشار وارزون موبایل با استقبال پرشور گیمرها همراه بود، اما مشکلات متعددی از جمله عدم …